Vårrulle

Steelwheelmc körde en traditionell Vårrulle idag under ledning av Janne L. Bra deltagarantal, 12 hojar och totalt 13 pers. Glädjande att klubben fick tre nya medlemmar. Färden gick genom fina sörmlandsvägar till Eskilstuna och Munktellsmusee´t. Några hann ochså med Ångmaskinshallen och maskinhallen på Faktoriholmen. Alla medlemmar bjöds även på god lunch på Hamburgerbruket i Torshälla. Hemåt kördes det i smågrupper åt olika håll, själv fick jag en riktig sköljare i höjd med Tensta typiskt nog men annars var vädret strålande i övrigt. Tack till Janne L och alla deltagarna!

Uppdatering: rullen rekades i måndags 29/4 av Janne L och Roffe. Det blir kanon! Allt som annonserats nedan kommer att vara öppet. Då hoppas vi på bra väder och god uppslutning!

Traditionell vårrulle arrangeras av Janne L. lördagen den 11/5.

Turen går genom sörmlandsgeografi till Eskilstuna och ett besök på Munktellsmuseét och ångmaskinshallen på Faktoriholmarna i centrala Eskilstuna. Luncha kan vi göra på Hamburgerbruket i Torshälla t.ex.

https://hamburgerbruket.se/maten/

Klubben står för entré, mat eller fika. Närmare detaljer om starttid och plats kommer upp här senare.

Startplats är stationsplan i söd kl 10. Därifrån guidar Janne västerut söder om Mälaren via Vansö/Fogdö och Björsund för att nå Torshälla där hungern stillas på Hamburgerbruket. Mätta och belåtna är det sedan inte långt till dagens sevärdheter, Munktellsmuseét och ångmaskinshallen på Eskilstuna Stadsmuseum. Finns tid och lust kan man titta igenom Rademachersmedjorna eftersom allt ligger koncentrerat inom några hundra meters radie. Klubben bjuder deltagande medlemmar på mat och de entreér som blir aktuella men även icke medlemmar är välkomna att åka med. Skulle vädret vara tveksamt annonseras det här som en uppdatering kl 08.00 samma dag eller tidigare.

https://www.munktellmuseet.com/

https://www.eskilstuna.se/uppleva-och-gora/museer-och-konst/eskilstuna-stadsmuseum/utstallningar.html

https://www.eskilstuna.se/uppleva-och-gora/museer-och-konst/rademachersmedjorna.html

en kommentar till Vårrulle

Lämna ett svar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>