Höstrullen

I lördags körde Steelwheelmc sin traditionella Höstrulle.

Nio startande vid Hallunda. Fyra vid avslutande vid fikat på

Rosenhill.

Lasse W berättar följande:

”Efter äventyret med grussträngen i Vällinge. Där jag precis fick upp cykeln rakt, den kastade fint när den fick fäste, så fanns det ett vägräcke som jag febrilt försäkte att inte välta över. Lyckades nästan. Fotpinnen tog i, och min vänstra fot. Jag försökte ju att hänga på, men balansen kändes fel när man inte kunde lita på pinnen ock det var krångligt att växla. Så jag beslöt att åka hem. Till min stora förvåning så var Din Mc i Rotebros verkstad öppen. Så de riktade till den och svetsade fast den. Inte helt vacker men ändå. Gratis.

Därefter åkte Olsson och jag till Waxholm och käkade. När jag visade grannen hemma så påpekade han att jag varit i med knät också. Det hade jag inte ens känt.”
Bild 2 och 3 är från Lasse W.
Tack till arrangerande Janne L.

 

 

H52A6018

 

20150905_143212

 

20150905_143147

 

H52A6012

Lämna ett svar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>