Berra Och Gia på Rout 66

Som några av er vet har Gia och jag, tillsammans med min storasyster och hennes gubbe, åkt Route 66 på två HD Electra Glide Ultra Classic. Från Chicago till Santa Monica blev det 2889 Miles ink. felåkningar. Det blev en avstickare till Las Vegas och en sväng ner till San Diego på slutet. Totalt blev det lite drygt 3200 Miles. Bilden på Will Rogers-stenen kan verka trist men är den nu inofficiella slutpunkten på Route 66.
En närmast osannolik tur med vädret. Vi fick några stänk på eftermiddagen utanför St. Louis. Genom Oklahoma och resten av resan åkte vi i rekordvärme. Aldrig under 40 grader och vid Kingman, Hooverdammen och Las Vegas var det 45-49 grader. Vi hade hojarna i 24 dagar och vi försökte åka så mycket av den gamla vägen som möjligt. Ett helt fantastiskt äventyr blev det.
För övrigt är jag, efter drygt 500 mil, helt säker: det blir inget HD-köp. Saknade Thunderbirden väldigt mycket. HD:n är en riktig packåsna och helt suverän för en sådan här sväng med två på men… Nä, jag håller mig till Traja.
Berra

en kommentar till Berra Och Gia på Rout 66

  • Roffe  Säger:

    Den ultimata hojturen! Ni ser ut att ha haft det gott.
    Fina bilder!

Lämna ett svar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>